En hurtig og effektiv løsning til at holde styr på strømperne.

Strømper har det med at leve et ensomt liv, eller sagt på en anden måde, strømper har det med at miste deres mage. Og af en eller anden grund er det ekstra sandt, når det gælder børnenes strømper.

Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men min søn elsker at smide den ene strømpe, når han kommer hjem fra skole og skal lufte fødderne og slappe af. Så en strømpe smides et eller andet sted i løbet af eftermiddagen, den anden tages af om aftenen, når det er tid til at tage bad inden sengetid.

Så der er måske ikke noget at sige til, at strømper har det med at miste hinanden. Og det kan godt være lidt irriterende, når man står mandag morgen uden strømper fem minutter inden, familien er på vej ud af døren. Især hvis drengen nægter at gå med strømper der ikke matcher.

For at holde bedre styr på alle de makkerløse strømper og få mulighed for at parre dem igen, kan du vælge at opbevare de renvaskede, løse strømper uden makker i en kurv eller en gammel skotøjsæske. Og gerne en mindre en af slagsen.

Når kurven er fyldt om med strømper, kan du gå igennem dem og forhåbentligt finde strømpernes makker igen. Resten må lade livet, eller hvis det skal gå lidt vildere for sig blive forvandlet til sokkedyr udstyret med øjne lavet af påsyede knapper og en mund tegnet med tusch.