En oase hjemme

 

En oase hjemme.

Mange drømmer sig langt væk til fjerne destinationer med sol, varme og lethed. Især i vintermånederne hvor det kan være en hård nyser at passe på sig selv og sin energi i kulden og mørket. Uanset om der er luft i budgettet til en tur til Bali, Marokko eller Thailand eller ej, så efterlader det os stadig med mange uger på hjemmebanen.

Hvad nu hvis dit hjem kunne blive din oase? Et sted, hvor du og dine nærmeste lader batterierne op og nyder fritid og samvær.

Tænk, hvis muligheden for at skabe det, du drømmer om, er tættere på, end du måske lige havde forestillet dig.

I vintertiden er vi mest indendørs på grund af klimaet og netop derfor, er det vigtigt at gøre stedet, hvor vi bor ekstra hyggeligt, behageligt eller hvad det nu lige er, vi hver især forbinde r med et godt sted at være.  Små ændringer kan gøre en stor forskel, det handler ikke om at lave om på hele hjemmet, skifte alle møbler ud eller male over alt.

5 hurtige tips til et herligt hjem med palmesus, bølgebrus eller blot almindelig hverdagsglæde:

· Tag det ikke så alvorligt. Der er ingen der siger, at du behøver at følge de sidste indretningstrends, når du arbejder på din hjemmeoase. Overvej i stedet at afprøve muligheder, du synes om og som det kunne være sjov at teste.

· Prøv a male et rum i farver. Eller blot en enkelt væg, hvis det virker lidt overvældende med mere. Farver påvirker vores humør og energi og kan give et reelt glædesboost, når du har allermest brug for det.

· Hold dig ikke tilbage med at lade dig inspirere af andres indretningsløsninger, hvis du ser sjove, smarte og flotte løsninger. Tjek Instagram og blade for inspiration og ideer, der er masse at hente på de sociale medier. Min instagramkonto finder du i bunden af denne side.

· Vælg smarte løsninger. Skulle du beslutte dig for større ændringer, så overvej om der er luft i budgettet til at få hjælp af en håndværker til de opgaver, du ikke orker eller har tid til.

· Ryd ud i skuffer og skabe. Der er ingen grund til at gemme på tøj, dimser og skrammel, som du aldrig kommer til at anvende. Du vil med garanti glæde dig over resultatet og opleve den lethed, du måske drømmer om at få. Gammelt rod er energi drænende.

Del gerne andre idéer, der har hjulpet dig med at finde glæde på hjemmefronten i den kolde tid, hvis du har noget på hjerte.